Home > Nieuws

Klanttevredenheidsonderzoek

27 March 2015

Om de paar jaar meten we de tevredenheid van onze klanten. Begin 2015 is dat weer gebeurd. We laten dat zodanig uitvoeren dat we een vergelijk kunnen maken met andere kinderopvangorganisaties.

Ruim driekwart van de ouders waardeert ons met een 8 of hoger. Onze kinderdagverblijven scoren even goed als het landelijk gemiddelde. Onze buitenschoolse opvang zit daar ruim boven.

Waar ouders vooral op letten
De twee belangrijkste factoren waar ouders ons op beoordelen zijn:

  • Stabiele pedagogische omgeving. Daarmee bedoelen zij vaste gezichten op de groep, opvang in dezelfde groepsruimte, een mix van stimuleren en kinderen hun eigen gang laten gaan, werkwijze gericht op de ontwikkeling(sfase) van kinderen, kinderen volgen in hun ontwikkeling en een goede communicatie daarover tussen de pedagogisch medewerkers en de ouders.
  • Flexibiliteit van de organisatie. Dat betekent keuze voor opvang vanaf 07.30 uur, halve dagopvang, "school dicht is BSO open", kinderen ophalen na een sportdag en het ruilbeleid.

Het is lastig deze twee factoren te combineren, maar volgens ouders slagen we daar regelmatig in.

De SKW App

16 January 2015
Kinderopvang Watergraafsmeer heeft nu zijn eigen App! Als klant van SKW kunt u via de App informatie, belevenissen en foto's van uw kind uitwisselen met de opvang. Zo hoeft u niets te missen van de belangrijkste gebeurtenissen van uw kind op de opvang. En dat direct binnen handbereik, op uw telefoon of tablet. KDV de Tovertuin, KDV de Amstel en Villa de Amstel werken nu al met de App. Kijk in uw Appstore onder Kinderopvang SKW.

SKW presenteert ...........

02 July 2014

SKW presenteert zich deze zomer met leuke kinderactiviteiten op de Pure markt.
Klik HIER

Zomervakantieprogramma Villa's 2014

04 June 2014

De zomervakantie komt eraan.....

Voor het zomervakantieprogramma van Villa Bons klik HIER
«  10  11  12  13  14  15  16