Home > Kinderdagverblijven > Prijsinformatie

Prijsinformatie

De kosten voor kinderdagopvang zijn bij Kinderopvang Watergraafsmeer inclusief standaard voeding, luiers en activiteiten. Maandelijks factureren wij vooraf de opvanguren. Zo loopt de maandelijkse ontvangst van uw kinderopvangtoeslag gelijk aan uw betaling aan ons.

Tarieven kinderdagverblijf de Amstel
Tarieven kinderdagverblijf de Toverlantaarn

Tarieven Peutergroep Villa Bons

Vergeet niet om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Hoeveel toeslag ontvangt u
De Belastingdienst heeft een rekenhulp om snel uw kinderopvangtoeslag te berekenen. U kunt deze gebruiken om te zien hoeveel u zelf moet bijdragen aan de kosten van kinderopvang. Klik op http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Direct naar inschrijven

Betaalwijze
Uw bijdrage moet voor de eerste van de komende maand voldaan zijn. Als u een machtiging afgeeft voor automatische incasso, wordt het verschuldigde bedrag rond de 27ste van de maand afgeschreven.

Kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs
Wat vindt u belangrijker? Kwaliteit of prijs? Als het om kinderen gaat, kiest Kinderopvang Watergraafsmeer voor kwaliteit. En voor ouders letten we op de prijs. Als stichting zonder winstdoelstelling, baseren we onze tarieven op een aantal zorgvuldige overwegingen:

  • We houden niet van financiële verrassingen. Daarom zijn de tarieven inclusief luiers, eten, drinken, speelgoed en alle activiteiten.
  • We kiezen liever voor een iets duurdere, ervaren pedagogisch medewerker die vast op de groep staat, dan voor een goedkopere flexwerker.
  • Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen. Onze medewerkers ook. Daarom krijgen zij voortdurend bijscholing.
  • Een gebouw hebben, betekent een gebouw onderhouden. Voor de veiligheid en de huislijkheid moet dat gewoon altijd in orde zijn.