Home > Kinderdagverblijven > Prijsinformatie

Prijsinformatie

De kosten voor kinderdagopvang zijn bij Kinderopvang Watergraafsmeer inclusief standaard voeding, luiers en activiteiten. Maandelijks factureren wij vooraf de opvanguren. Zo loopt de maandelijkse ontvangst van uw kinderopvangtoeslag gelijk aan uw betaling aan ons.

MKC de Amstel > klik hier.
Kdv de Toverlantaarn > klik hier.

Vergeet niet om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Hoeveel toeslag ontvangt u?
De Belastingdienst heeft een rekenhulp om snel uw kinderopvangtoeslag te berekenen. U kunt deze gebruiken om te zien hoeveel u zelf moet bijdragen aan de kosten van kinderopvang. Klik op http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Direct naar inschrijven

Betaalwijze
Uw bijdrage moet voor de eerste van de komende maand voldaan zijn. Als u een machtiging afgeeft voor automatische incasso, wordt het verschuldigde bedrag rond de 27ste van de maand afgeschreven.

Kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs
Wat vindt u belangrijker? Kwaliteit of prijs? Als het om kinderen gaat, kiest Kinderopvang Watergraafsmeer voor kwaliteit. En voor ouders letten we op de prijs. Als stichting zonder winstdoelstelling, baseren we onze tarieven op een aantal zorgvuldige overwegingen:

  • We zijn graag transparant over de kosten. Daarom zijn de tarieven inclusief luiers, eten, drinken, speelgoed en alle activiteiten.
  • We kiezen voor kwaliteit door ervaren pedagogisch medewerkers in te zetten.
  • Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen. Onze medewerkers ook. Daarom krijgen zij voortdurend bijscholing.
  • Een gebouw hebben, betekent een gebouw onderhouden. Voor de veiligheid en de huiselijkheid moet dat gewoon altijd in orde zijn.