Home > Over SKW

Maatschappelijk (geen winst, good governance)

Kinderopvang Watergraafsmeer is een maatschappelijke onderneming. De keuze voor een stichting is bewust, we hebben geen winstdoelstelling. SKW hanteert de richtlijnen Goed Bestuur van de brancheorganisatie.

Mening klanten

Ruim driekwart van de ouders waardeert ons met een 8 of hoger. Dat bleek uit het tevredenheidonderzoek. Dit regelmatig terugkerende, onafhankelijke onderzoek laten we zodanig uitvoeren dat we ons kunnen vergelijken met andere kinderopvangorganisaties.

De ouderapp

Even meekijken met wat uw kind allemaal onderneemt en beleeft tijdens een opvangdag, is bij SKW heel gemakkelijk. Kinderopvang Watergraafsmeer heeft een ouderapp!

Bestuur en Raad van Toezicht

Stichting Kinderopvang Watergraafsmeer heeft een directeur-bestuurder, Inés Sanchez. De stichting heeft een Raad van Toezicht die ongeveer 5 á 6 keer per jaar bij elkaar komt.

Jaarverslag 2022

Bekijk hier het jaarverslag 2022.

Fotobeleid

Foto's en filmpjes van de kinderen maken en publiceren is leuk, maar het moet wel zorgvuldig gebeuren. Soms hebben we daar ook uw toestemming voor nodig.

Brancheorganisatie

Stichting Kinderopvang Watergraafsmeer is lid van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) en de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Erkend Leerbedrijf


SKW neemt het opleiden van stagiaires zeer serieus. Zij zijn immers degenen die na het behalen van hun diploma verantwoordelijk zijn voor uw kinderen. Onze stagebegeleiders zijn daarom geschoold om hun belangrijke werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Mede daarom zijn alle locaties van SKW inmiddels erkende leerbedrijven.

Privacyreglement en AVG

Kinderopvang Watergraafsmeer heeft een privacyreglement en een AVG-verklaring. 

Het privacyreglement van SKW vindt u HIER

De AVG-verklaring vindt u HIER