Home > Werken

Werken bij Kinderopvang Watergraafsmeer

Altijd op zoek naar pedagogisch talent! 

Als je de leukste en beste kinderopvang wilt bieden, moet je jezelf continu blijven ontwikkelen. Om te groeien heb je niet alleen de juiste kennis nodig, maar ook passie! Heel veel passie! Uitgedragen door enthousiaste, ondernemende medewerkers, die er elke dag een feestje van maken. Vooral voor de kinderen uiteraard! Want spelend leren en vol inspiratie opgroeien, dat is waar wij voor staan bij SKW! 

Daarom zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van onze teams en worden wij heel blij van pedagogisch talent, of dit nu op één van onze kinderdagverblijven is of op de BSO. 

Dus...heb jij een groot hart voor kinderen, ben jij goed in het bedenken en uitvoeren van toffe activiteiten en beschik jij over een hoop zonnige energie? Dan passen wij bij elkaar! Bij SKW is namelijk veel ruimte voor creatieve ideeën, initiatief en ondernemerschap

Werk je liever flexibel of juist op een vaste plek? We hebben beide mogelijkheden beschikbaar. Scroll snel naar beneden om de specifieke vacatures te bekijken! Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen of bellen als je meer wilt weten over onze vacatures, of over ons als organisatie. Graag zelfs! 

Mail: pz@kinderopvang-skw.nl
Telefoon: 020-6920790

BSO de Amstel zoekt pedagogische topper!

Ben jij die enthousiaste en inspirerende pedagogisch medewerker die wij zoeken?
Lees verder

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Ben jij die leuke medewerker met hart voor kinderen?                                                                                                         

Lees verder

Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang

Ben jij die sportieve, creatieve en enthousiaste pedagogisch medewerker die wij zoeken?
Lees verder

Veel opleidingen geschikt voor buitenschoolse opvang

Wist je dat je met heel veel opleidingen pedagogisch medewerker BSO kunt worden? Bijvoorbeeld Sport en Bewegen (mbo en hbo), Activiteitenbegeleider, Docent dans, Kreatief Educatief Werk. Kijk in de cao Kinderopvang voor alle geschikte opleidingen. Ook buitenlandse diploma's voorzien van een IDW kunnen geschikt zijn. Heb je interesse neem contact met ons op via pz@kinderopvang-skw.nl

Stageplaatsen

De meeste locaties van Kinderopvang SKW zijn erkende leerbedrijven. Regelmatig hebben we stageplaatsen. Lijkt het je leuk om bij ons ervaring op te doen. Stuur een e-mail naar info@kinderopvang-skw.nl. Vermeld duidelijk welke opleiding je doet of gaat doen en wat voor stage je zoekt.