Home > Werken

Werken bij Kinderopvang Watergraafsmeer

Altijd op zoek naar pedagogisch talent! 

Als je de leukste en beste kinderopvang wilt bieden, moet je jezelf continu blijven ontwikkelen. Om te groeien heb je niet alleen de juiste kennis nodig, maar ook passie! Heel veel passie! Uitgedragen door enthousiaste, ondernemende medewerkers, die er elke dag een feestje van maken. Vooral voor de kinderen uiteraard! Want spelend leren en vol inspiratie opgroeien, dat is waar wij voor staan bij SKW! 

Daarom zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van onze teams en worden wij heel blij van pedagogisch talent, of dit nu op één van onze kinderdagverblijven is of op de BSO. 

Dus...heb jij een groot hart voor kinderen, ben jij goed in het bedenken en uitvoeren van toffe activiteiten en beschik jij over een hoop zonnige energie? Dan passen wij bij elkaar! Bij SKW is namelijk veel ruimte voor creatieve ideeën, initiatief en ondernemerschap

Werk je liever flexibel of juist op een vaste plek? We hebben beide mogelijkheden beschikbaar. Scroll snel naar beneden om de specifieke vacatures te bekijken! Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen of bellen als je meer wilt weten over onze vacatures, of over ons als organisatie. Graag zelfs! 

Mail: pz@kinderopvang-skw.nl
Telefoon: 020-6920790

Locatiemanager

Het team van locatiemanagers is toe aan versterking, daarom zijn we op zoek naar een extra collega. Afhankelijk van de ervaring en de persoon die aangenomen wordt bepalen we op welke locatie hij/zij komt te werken. Ben of ken jij die gedreven locatiemanager? 
Lees verder

Medewerker HR

We zijn op zoek naar een allround HR-medewerker. Heb jij kennis met organisatorische processen op het gebied van personeelszaken en ben je flink ervaren in het begeleiden van verzuim? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! 
Lees verder

KDV-coördinator

Ben jij die topper die samen met de locatiemanager zorgt dat het op organisatorisch vlak op de Toverlantaarn allemaal tip top in orde is? Reageer dan op de functie van kdv-coördinator. 

Lees verder

BSO Coördinator

Ben jij een organisatorische duizendpoot? Die graag met de kinderen op de BSO werkt maar het óók leuk vindt om betrokken te zijn bij de organisatie op de vestiging? Lees dan snel verder!
Lees verder

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Ben jij die leuke medewerker met hart voor kinderen?                                                                                                         

Lees verder

Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang

Ben jij die sportieve, creatieve en enthousiaste pedagogisch medewerker die wij zoeken?
Lees verder

Veel opleidingen geschikt voor buitenschoolse opvang

Wist je dat je met heel veel opleidingen pedagogisch medewerker BSO kunt worden? Bijvoorbeeld Sport en Bewegen (mbo en hbo), Activiteitenbegeleider, Docent dans, Kreatief Educatief Werk. Kijk in de cao Kinderopvang voor alle geschikte opleidingen. Ook buitenlandse diploma's voorzien van een IDW kunnen geschikt zijn. Heb je interesse neem contact met ons op via pz@kinderopvang-skw.nl

Stageplaatsen

De meeste locaties van Kinderopvang SKW zijn erkende leerbedrijven. Regelmatig hebben we stageplaatsen. Lijkt het je leuk om bij ons ervaring op te doen. Stuur een e-mail naar info@kinderopvang-skw.nl. Vermeld duidelijk welke opleiding je doet of gaat doen en wat voor stage je zoekt.