Home > Werken

Werken bij Kinderopvang Watergraafsmeer

Bedrijfscultuur
Kinderopvang SKW is een enthousiaste, ambitieuze en professionele organisatie. We zijn relatief klein en daardoor flexibel, met korte overleglijnen. We nemen snelle beslissingen en kunnen knopen doorhakken. Kinderopvang SKW staat vooral voor betrouwbare kinderopvang. De kwaliteit, de continuïteit en het pedagogisch beleid staan hoog in het vaandel.
Dit alles in een professionele en prettige werkomgeving, met voldoende uitdaging en mogelijkheid tot eigen inbreng en ontplooiing.

Wij zoeken parels van medewerkers!!
Omdat steeds meer kinderen naar onze locaties komen, zoeken wij pedagogisch medewerkers voor onze kinderdagverblijven en onze BSO's, voor vast op de groep en als vaste invaller.
Op de kinderdagverblijven hebben we zowel verticale groepen als babyggroepen en peutergroepen.
Wij zoeken mensen voor zowel onze Montessori-locaties als onze "gewone" locaties, die allesbehalve gewoon zijn.

SKW gelooft in een stabiel pedagogisch klimaat op de groep
Bij ons betekent dit dat je ook na drie jaar werken nog steeds een dienstverband hebt en op je groep blijft staan. 

Wij investeren in mensen: je mag opleidingen doen en jezelf verder bekwamen, er is voldoende locatiemanagement en de schoonmaak is uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf.

We hebben taakuren bij zowel de kinderdagverblijven als bij de BSO.


Pedagogisch medewerker BSO Villa WSV

21,25 uur BSO en 3,75 uur TSO
Lees verder

Vacature: Medewerkers voorschoolse opvang (07.30 - 09.00 uur)

Ben je een vroege vogel, bevoegd pedagogisch medewerker en verdien je graag iets bij voordat de rest van je dag begint? Kom werken bij onze voorschoolse opvang (VSO). Start de dag relaxed voor minimaal 2 dagen per week met een kleine groepje kinderen en een collega. Alle schoolvakanties ben je natuurlijk vrij. tenzij je het natuurlijk leuk vindt om ook als vakantiekracht of BSO'er bij ons te komen werken.
Lees verder

Veel opleidingen geschikt voor buitenschoolse opvang

Wist je dat je met heel veel opleidingen pedagogisch medewerker BSO kunt worden? Bijvoorbeeld Sport en Bewegen (mbo en hbo), Activiteitenbegeleider, Docent dans, Kreatief Educatief Werk. Kijk in de cao Kinderopvang voor alle geschikte opleidingen. Ook buitenlandse diploma's voorzien van een IDW kunnen geschikt zijn.

Open sollicitaties

SKW is altijd op zoek naar creatieve en enthousiaste medewerkers. We zijn extra blij als je een talent hebt voor:
  • Dans
  • Techniek
  • Creativiteit
  • Natuur
  • Sport
  • Etc.
Veel invalkrachten kunnen na een tijdje vast op een groep te staan (als ze dat willen).

Stageplaatsen

De meeste locaties van Kinderopvang SKW zijn erkende leerbedrijven. Regelmatig hebben we stageplaatsen. Informeer eens bij een van de vestigingen of stuur een e-mail naar vertrouwelijk@kinderopvang.nl. Vermeld duidelijk welke opleiding je doet of gaat doen en wat voor stage je zoekt.

Contact

Spreekt het je aan om bij ons te werken, aarzel dan niet om contact op te nemen: 020 - 692 07 90 of info@kinderopvang-skw.nl.