Home > Buitenschoolse opvang > Villa WSV

Buitenschoolse opvang Villa WSV

Buitenschoolse opvang Villa WSV is exclusief voor kinderen van de Watergraafmeerse Schoolvereniging en zit direct om de hoek in het bijgebouw. Links bovenin het gebouw zitten twee prachtige, lichte lokalen en een ruime (speel)hal. Deze BSO is klein en fijn.

Samen bezig zijn
We maken graag gebruik van de creatieve ideeën van onze pedagogisch medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een interactief voorleestheater, tekenwedstrijden, raamschilderingen maken of iets lekkers bakken. We vinden het ook belangrijk om iedere dag buiten te spelen! We hebben dan ook een prachtig plein met veel speeltoestellen waar we graag te vinden zijn en veel spelletjes met elkaar doen. Wat dacht je van een potje voetballen met de pedgogisch medewerkers? Kun je van ze winnen?

Villa Specials
Villa Specials zijn korte series van gratis workshops. Uw kind bepaalt zelf of het zin heeft om mee te doen, maar we verwachten wel dat kinderen een hele serie afmaken.

Samenwerking met school
De pedagogisch medewerkers van Villa WSV verzorgen ook de tussenschoolse opvang (TSO) van de kleuters. Daarnaast laten wij onze activiteiten regelmatig aansluiten bij de thema's van de basisbouw. De school en buitenschoolse opvang overleggen doorlopend hoe de samenwerking en afstemming kan worden uitgebreid.

Hoe gaat het met mijn kind?
U kunt meekijken met de belevenissen van uw kind via de ouderapp. In deze beveiligde omgeving heeft ieder kind een eigen fotodagboek. Wekelijks plaatsen we ook foto's. Het ouderportaal is ook bereikbaar via de computer.

Uw kind ook naar BSO Villa WSV?
Onze Villa staat midden in de Watergraafsmeer. Kom gerust een kijkje nemen en zie hoe het gebouw en de inrichting helemaal is afgestemd op de 'bewoners'. Maak hiervoor een afspraak door te bellen met BSO Villa WSV, 06 - 23 00 19 04 of de afdeling Klantcontact, 020 - 692 07 90.

Villa WSV
Villa WSV
Inschrijven
Praktische info
Elke schooldag open zodra de school uitgaat tot 18.30 uur. Op vakantiedagen en andere lesvrije dagen van 8.00 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang Villa WSV
Copernicusstraat 38
1098 JH Amsterdam
06 - 23 00 19 04
villawsv@kinderopvang-skw.nl

LRK-nummer: 145575652