Home > Buitenschoolse opvang > Villa WSV

Buitenschoolse opvang Villa WSV

Buitenschoolse opvang Villa WSV is exclusief voor kinderen van de Watergraafmeerse Schoolvereniging en zit direct om de hoek in het gebouw waar de school eerst zat. De rechtervleugel op de eerste verdieping is helemaal gerenoveerd en heeft nu twee prachtige, lichte lokalen en een speelhal. Deze BSO is klein en fijn.


Samenwerking met school

De activiteiten op Villa WSV sluiten aan bij de school. Dus zingen we Engelse liedjes, werken we met dezelfde thema's en vieren we samen feest. De pedagogisch medewerkers van Villa WSV verzorgen ook de tussenschoolse opvang (TSO) van de kleuters. De school en buitenschoolse opvang overleggen doorlopend hoe de samenwerking en afstemming kan worden uitgebreid.

Groen, groen, groen
Binnen is het groen, buiten is het groen en we gedragen ons ook groen. Binnen valt direct op dat er veel planten en kruiden staan. Hier verzorgen kinderen de stekjes die ze buiten verder opkweken. Daar staan ook de moestuinbakken met onder andere tomaten, sla en aardbeien. Regelmatig wordt er (stiekem) van gesnoept.

Als we iets over hebben, kijken we eerst of we dat kunnen recyclen. Lukt dat echt niet, dan scheiden we ons afval. Zo blijven we goede vriendjes met de natuur.

Maestro: muziek!
Een van de vaste pedagogisch medewerkers van BSO Villa WSV is muzikant. Daar maken we graag en veel gebruik van. Maar we zorgen voor voldoende afwisseling met de Villa Specials van Villa Bons, zoals zingen, dansen, judo, schilderen en graffiti spuiten.

Villa Specials
Villa Specials zijn korte series van gratis workshops. Uw kind bepaalt zelf of het zin heeft om mee te doen, maar we verwachten wel dat kinderen een hele serie afmaken.

Hoe gaat het met mijn kind?
U kunt meekijken met de belevenissen van uw kind via de SKW-app. In deze beveiligde omgeving heeft ieder kind een eigen fotodagboek. Wekelijks plaatsen we ook foto's. Het ouderportaal is ook bereikbaar via de computer.

Uw kind ook naar BSO Villa WSV?
Onze Villa staat midden in de Watergraafsmeer. Kom gerust een kijkje nemen en zie hoe het gebouw en de inrichting helemaal is afgestemd op de 'bewoners'. Maak hiervoor een afspraak door te bellen met BSO Villa WSV, 06 - 23 00 19 04 of de afdeling Klantcontact, 020 - 692 07 90.

Villa WSV
Villa WSV
Inschrijven   Rondleiding
Praktische info
Elke schooldag open zodra de school uitgaat tot 18.30 uur. Op vakantiedagen en andere lesvrije dagen van 8.00 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang Villa WSV
Copernicusstraat 38
1098 JH Amsterdam
06 - 23 00 19 04
villawsv@kinderopvang-skw.nl

LRK-nummer: 145575652