Home > Buitenschoolse opvang > Villa WSV

Buitenschoolse opvang Villa WSV

Buitenschoolse opvang Villa WSV is exclusief voor kinderen - van 4 tot 7 jaar - van de Watergraafmeerse Schoolvereniging. Villa WSV zit in het bijgebouw van de WSV en heeft twee prachtige, lichte lokalen en een ruime (speel)hal. Deze BSO is klein en fijn, speciaal toegespitst op de jongste kinderen. Hierna maken ze de overstap naar Villa Newton; onze BSO om de hoek met een breder activiteitenaanbod, passend bij hun behoeften en ontwikkeling. 


Samen bezig zijn

We maken graag gebruik van de creatieve ideeën van onze pedagogisch medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een interactief voorleestheater, tekenwedstrijden, raamschilderingen maken of iets lekkers bakken. We vinden het ook belangrijk om iedere dag buiten te spelen! We hebben dan ook een prachtig plein met veel speeltoestellen waar we graag te vinden zijn en veel spelletjes met elkaar doen. Wat dacht je van een potje voetballen met de pedgogisch medewerkers? Kun je van ze winnen?

Villa Specials
Villa Specials zijn korte series van gratis workshops. Uw kind bepaalt zelf of het zin heeft om mee te doen, maar we verwachten wel dat kinderen een hele serie afmaken.

Samenwerking met school
De pedagogisch medewerkers van Villa WSV verzorgen ook de tussenschoolse opvang (TSO). Daarnaast laten wij onze activiteiten regelmatig aansluiten bij de thema's van de basisbouw. De school en buitenschoolse opvang overleggen doorlopend hoe de samenwerking en afstemming kan worden uitgebreid.

Hoe gaat het met mijn kind?
U kunt meekijken met de belevenissen van uw kind via de ouderapp. In deze beveiligde omgeving heeft ieder kind een eigen fotodagboek. Wekelijks plaatsen we ook foto's. 

Villa WSV
Villa WSV
Inschrijven

Praktische info
Elke schooldag open zodra de school uitgaat tot 18.30 uur.  Op woensdag, vrijdag en in de vakantie vangen we de kinderen op Villa Newton op. Tijdens vakantiedagen en andere lesvrije dagen zijn we geopend van 8.00 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang Villa WSV
Copernicusstraat 38
1098 JH Amsterdam
06 - 23 00 19 04
villawsv@kinderopvang-skw.nl

LRK-nummer: 145575652