Home > Buitenschoolse opvang > Prijsinformatie

Prijsinformatie

De kosten van onze buitenschoolse opvang zijn inclusief: standaard voeding, ophalen van school, activiteiten en opvang tijdens schoolvakanties en lesvrije dagen. Maandelijks factureren wij vooraf de opvanguren. Zo loopt de maandelijkse ontvangst van uw kinderopvangtoeslag gelijk aan uw betaling aan ons.

Tarieven 2023 buitenschoolse opvang Villa Bons, Villa Newton en Villa WSV
Tarieven 2023 buitenschoolse opvang Villa de Amstel

Vergeet niet om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Hoeveel toeslag ontvangt u?
De Belastingdienst heeft een rekenhulp om snel uw kinderopvangtoeslag te berekenen. U kunt deze gebruiken om te zien hoeveel u zelf moet bijdragen aan de kosten van kinderopvang. Klik op http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Direct naar inschrijven


Betaalwijze
Uw bijdrage moet voor de eerste van de komende maand voldaan zijn. Als u een machtiging afgeeft voor automatische incasso, wordt het verschuldigde bedrag rond de 27ste van de maand afgeschreven.

Kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs
Wat vindt u belangrijker? Kwaliteit of prijs? Als het om kinderen gaat, kiest Kinderopvang SKW voor kwaliteit. En voor ouders letten we op de prijs. Als stichting zonder winstdoelstelling, baseren we onze tarieven op een aantal zorgvuldige overwegingen:

  • We zijn graag transparant in de kosten. Daarom zijn de tarieven inclusief eten, drinken, ophalen, speelgoed en alle activiteiten.
  • We kiezen voor kwaliteit door ervaren pedagogisch medewerkers in te zetten.
  • Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen. Onze medewerkers ook. Daarom krijgen zij voortdurend bijscholing.
  • Een gebouw hebben, betekent een gebouw onderhouden. Voor de veiligheid en de huislijkheid moet dat gewoon altijd in orde zijn.