Home > Nieuws

Zomer bij Villa WSV!

30 August 2018

Deze zomervakantie heeft de zon goed haar best gedaan, zodat wij veel in onze binnentuin te vinden waren! Zo hebben wij indianententen gemaakt, werden er mooie zandkastelen gebouwd in de zandbak en hebben wij vaak gezwommen in één van de zwembadjes in de tuin! Ook was er een grote tafel waar je elke dag kon knutselen en tekenen. Van al het knutselen, zwemmen en buiten spelen krijg je ook reuze trek, dus regelmatig maakten wij samen met de kinderen van de maaltijd iets speciaals. Van lekkere macaroni tot aan supergezonde groene smoothies!

Maar wij gingen ook samen op pad! Zo zijn wij met de tram regelmatig een uitstapje wezen maken. Wij zijn o.a. naar Artis en Hortus Botanicus geweest, waar wij op zoek gingen naar planten en bijzondere bloemen. Wij zijn naar de Tunfun geweest en hebben ook regelmatig even gespeeld op het Mariottenplein, waar de waterpomp met zijn modder tunnels toch wel favoriet blijft! Ook was er ter ontspanning op de villa de mogelijkheid om een film te kijken zo nu en dan. Naast natuurfilms over insecten, was er ook een hele leuke film over een reus te zien! Het was een hele gezellige zomer.

Reptielen op de Amstel

23 August 2018

Tijdens de zomervakantie hebben de medewerkers van de BSO niet stilgezeten. Er is een vakantieprogramma vol activiteiten voor de kinderen met wekelijks een thema. Dit keer was er iemand uitgenodigd om iets te komen vertellen over reptielen en tot onze grote verbazing had ze de meest prachtige dieren meegenomen waar ze iets over verteld heeft en die onze waaghalzen zelfs aan mochten raken. Erg leerzaam en grenzen verlegd!!!!

Villa Specials Villa Newton

14 June 2018
Ook de Specials bij Villa Newton zijn de komende periode weer uitdagend en goed verzorgd!
Kijkt u zelf!

Villa Specials de Amstel bekend

23 May 2018
Ons fijne team op Villa de Amstel heeft weer een mooi aanbod aan Villa Specials. Dit zijn activiteiten die een aantal weken achter elkaar worden georganiseerd. Kinderen van onze BSO's kunnen zich er kosteloos voor inschrijven. 
Op alle Villa's worden Villa Specials in blokken aangeboden. De Specials van Villa de Amstel zien er de komende periode als volgt uit: Villa Specials Amstel.

Trots op onze kanjers!

23 March 2018
Medewerksters van Kinderopvang Watergraafsmeer hebben als eersten van Nederland de koptraining van Peuterplein met goed gevolg afgerond. 
Peuterplein is een methode voor het werken met peuters die gebruikt wordt in de vroeg- en voorschoolse educatie.  
Door deze training zijn onze medewerksters nog beter in staat de peuters die aan hun zorgen zijn toevertrouwd te ondersteunen in hun ontwikkeling.
Meer medewerksters van Kinderopvang Watergraafsmeer gaan deze training volgen. 
In de teams van onze kinderdagverblijven hebben we ook officieel erkende babyspecialisten. We zijn echt supertrots op al deze kanjers die mee willen groeien met hun vak en niet weglopen voor de nieuwe uitdagingen die hun werk met zich meebrengt!

2021 Klachtenvrij

16 March 2018
Net als over 2020 heeft de Geschillencommissie Kinderopvang ons laten weten dat er in 2021 geen klachten zijn ingediend over locaties van Kinderopvang Watergraafsmeer. Daar zijn wij erg blij om. Alle locaties hebben hiervan een eigen certificaat ontvangen.

Salto's tijdens de voorjaarsvakantie

06 March 2018
Afgelopen voorjaarsvakantie hebben we verschillende activiteiten ondernomen op Villa Newton. Zo zijn de oudere kinderen van Villa Newton naar Jumping XL geweest. Er kon naar hartenlust worden gesprongen op de vele trampolines. Ook was er verder van alles te doen, zoals klimmen in de gordijnen, salto's maken vanaf een speciale springplank en er konden salto's worden gemaakt boven een schuimblokkenbak. Het was echt een feest waarin we onwijs veel vrolijke gezichten hebben. Een geslaagde vakantiedag!

Peutergroep Villa Bons 1 februari open!

11 January 2018
Peutergroep Villa Bons gaat 1 februari open. De openingstijden van deze peutergroep zijn afgestemd op de openingstijden van de 5e Montessorischool. 
Met de leuke methode van Peuterplein waaraan passende elementen vanuit de Montessorimethode worden toegevoegd, wordt uw kind spelenderwijs voorbereid op het naar school gaan. Kijk op deze website bij Kinderdagverblijven voor meer informatie en inschrijving.
«  9  10  11  12  13  14  15  »