Home > Nieuws

Groen op kinderdagverblijf de Amstel

14 januari 2020

In de tuin van het kinderdagverblijf hebben wij leuke groene plantjes in de bakken geplaatst. Wat ziet het er weer mooi uit.

Buitenspelen bij Villa Bons

13 januari 2020

Het buitenterrein van Villa Bons heeft een geweldige metamorfose ondergaan. Groen, ontdekken, avontuur, het is er allemaal. Een heerlijke plek om na schooltijd te ontspannen en te spelen met vriendjes en vriendinnetjes! 

Gelukkig nieuwjaar namens Villa de Amstel

08 januari 2020

In de vakantie heeft het team van de Amstel een leuke fotomuur gemaakt. Uiteraard gaan de collega's dan ook op de foto.
Bij deze wensen wij iedereen een heel gezond en gelukkig 2020!

Geslaagd!!

07 januari 2020

Vier parels van de Toverlantaarn zijn geslaagd voor de training " Oog voor baby's "!
Van harte gefeliciteerd! We zijn heel trots op jullie.

Zintuigen testen bij KDV de Amstel

31 oktober 2019

Op kinderdagverblijf de Amstel was het thema zintuigen. De kinderen vonden het blote voeten pad geweldig!
In de bakken zaten verschillende soorten materialen waar de kinderen over heen konden lopen. 

Smullen bij Villa de Amstel

31 oktober 2019

Afgelopen weken hebben wij verschillende soorten pannenkoeken gebakken, van drakenpannenkoek tot appelpannenkoek. Dit was een Villa Special om van te smullen. Elke week hielpen er andere kinderen mee in de keuken. Elke week maakten we zoveel pannenkoeken dat iedereen op de opvang kon proeven. Wat was het lekker!

Kunstproject bij Kinderdagverblijf de Amstel

03 september 2019

Dit jaar hebben we in de maanden mei en juni samen met de school en de voorschool het thema Kunst gehad. We hebben de kinderen op allerlei verschillende manieren met kunst in aanraking laten komen. Er is veel gedaan met het ontdekken van materiaal en het maken van kunst.

Hierbij hadden we twee speciale activiteiten. We zijn met de oudste kinderen van het kinderdagverblijf meegegaan met school om een museum te bezoeken.

We hebben met de kinderen van de school, voorschool en het kinderdagverblijf samen een mozaïek kunstwerk gemaakt. Deze hebben we op 26 augustus samen onthult. Hij hangt nu aan de muur van de school, op het schoolplein.

We waren erg blij met de fijne samenwerking en ons uiteindelijke werk.

Een zomervakantie vol leuke activiteiten bij Villa de Amstel

22 juli 2019

Nu de zomervakantie is begonnen hebben we elke week een ander thema en worden er activiteiten en uitstapjes gedaan die bij de verschillende thema's passen.

De eerste week stond in het teken van het thema Natuur. Voor de jonge kinderen was er een kampeerhoek op de groepen gecreëerd en de oudste kinderen waren de week begonnen met een bezoek aan het Woeste Westen.

De aankomende weken gaan we in de vakantie nog veel leuke acitiviteiten doen. We gaan nog heerlijk met modder spelen en de groepen hebben in de bouwhoeken ook wat extra natuurlijk materiaal gekregen, zoals boomstammen, takken en schors.


«  3  4  5  6  7  8  9  »