Home > Nieuws

Sfeer in huis met Villa de Amstel

09 November 2020

Vrijdag hadden wij op Villa de Amstel studiedag. Dus hebben wij mooie lantaarns gemaakt voor thuis. Omdat helaas Sint Maarten niet door gaat, was dit een mooi alternatief om te knutselen. Zo kan er een nep kaarsje in en wordt het sfeertje thuis nog gezelliger. Wat een prachtige creaties hebben de kinderen weer gemaakt.

Klei miniatuur bij Villa de Amstel

05 November 2020

Op Villa de Amstel zijn wij begonnen met de fimo klei special. De kleinste en leukste variaties worden elke week gemaakt. Vandaag maken zij leuke figuurtjes voor in het poppenhuis.
Leuk hè!?

Herfst op de Toverlantaarn

19 October 2020

Herfst op het babyplein. Heerlijk spelen met bladeren. 

Peutergroep bij de Toverlantaarn

23 September 2020
Een kijkje bij de Peutergroep van de Toverlantaarn.

Voorschool Peutergroep Bons

23 September 2020
Even binnen kijken bij onze voorschool Peutergroep Bons.

Op ontdekkingstocht bij de Toverlantaarn

17 September 2020
Baby's op ontdekking op de Toverlantaarn met kosteloos materiaal.

Echte mode bij Villa de Amstel

16 September 2020

Op 15 september hebben we met de kinderen van de vleermuizen getie-dyed. De kinderen namen een eigen shirt mee en de kinderen die geen shirt bij zich hadden kregen van ons een tasje om tepimpen. Er zijn super mooie creaties gemaakt en we vonden het allemaal super leuk om te doen.

Lekker gezond bij Villa de Amstel

16 September 2020

De kinderen van Villa de Amstel hadden studiedagen op school, dus kwamen zij de hele dag op de BSO. Maandag hebben wij gezonde salades gemaakt voor het tussendoortje. Heerlijke kipkerrie en tonijnsalade. Alle kinderen hebben geproefd en gesmikkeld.


Dinsdag heeft Hans zijn fruitpers meegenomen. Omdat de perenbomen zo vol zaten met overheerlijke peren hebben wij deze geplukt met de kinderen. Met de fruitpers hebben wij perensap gemaakt! Dit was super leuk en interessant.

«  1  2  3  4  5  6  7  »