Home > Nieuws

Creatief op Villa WSV

30 september 2021

Of je nu van bouwen met Kapla houdt of je vindt het leuk om iets te knutselen. Er is van alles mogelijk op Villa WSV. Maar als je liever op de bank met een Donald Duck wilt zitten dan kan dat ook uiteraard. Op dit moment zijn wij druk met het thema kunst en cultuur en wordt er gewerkt aan een virtueel theater stuk en worden er mooie creatieve dingen gemaakt. 

Wat veel leuke activiteiten bij Villa Newton!

06 september 2021

Na een zomervakantie vol knutselactiviteiten zoals bv. exotische dieren boetseren, Oosterse schilderijtjes maken en kookactiviteiten zoals zelf sushi maken en taco's, een high tea met zelfgemaakte zoete lekkernijen en gezonde sandwiches, een spannende talentenjacht, een uitstapje naar Monkeytown om rond te razen, klimmen en spelen etc.etc. gaan de kinderen nu gewoon weer naar school.

Maar ook dan doen we allerlei leuke en leerzame dingen op Villa Newton. Zo hebben we verschillende vormen van trefbal gespeeld in de gymzaal, koekjes gebakken, worstenbroodjes en kaassnackjes gebakken, mooie doosjes versierd en er zal uiteraard nog een hele hoop leuks aankomen voor de kinderen, want we vinden het heel gezellig en fijn dat ze er allemaal weer zijn!

De wereld rond met Villa WSV

24 augustus 2021

Deze zomervakantie zijn wij met de kinderen op stap geweest naar een aantal landen. Zo vlogen wij naar Noord Amerika en zijn wij naar Australië geweest. Ook hebben wij een uitstapje naar Europa gemaakt. De kinderen zijn veel te weten gekomen over de landen en ook werd er elke week samen met elkaar een mooie vlag geschilderd.

Wij hebben dansjes en spelletjes gedaan. En ook elke week iets lekkers gekookt wat de kinderen konden proeven uit het land waar wij naartoe gereisd zijn.

En we hebben gelukkig ook nog een beetje zonneschijn gehad!

Het was een gezellige zomer.

Op reis met Villa de Amstel

16 augustus 2021

We gingen deze week met de kinderen van BSO Villa de Amstel 'op reis'. We maakten onze eigen paspoort en kregen elke dag een stempel. We zijn naar Italië, Japan, Suriname, Griekenland en Frankrijk geweest. En wat hebben we allemaal lekkere dingen gegeten! 
            

De zomer van de Toverlantaarn!

03 augustus 2021

Spelen met zand, zelf je fruit snijden, het ontdekken van verschillende materialen, stoepkrijten tot er geen plekje meer vrij is, je verstoppen in de papiersnippers, klimmen en klauteren en kennis maken met meneer de rivierkreeft! Dat is zomer op de Toverlantaarn!

Do it yourself!

19 juli 2021

High Tea in de DIY (do it yourself) week op Villa de Amstel!
De kinderen hebben heerlijke scones gebakken met onze bak-helding Sau-Wai. Ze maakten zelf hun eigen frambozenjam!
Heerlijk met vruchtenwater met munt en thee. Genieten!
We maakten ook onze eigen tie-dye sokken, eigen sleutelhangers en deurhangers!
Alles staat in het teken van ons eigen kunnen en we kunnen heel veel!
 

 

Lego masters bij SKW

19 juli 2021
Bij villa de Amstel hebben we ook echte Lego masters! Elke dag worden de meest prachtige bouwwerken in elkaar gezet. Er wordt samengewerkt aan de mooiste creaties.


Creatief met klei

16 juni 2021

Op Villa de Amstel hebben de kinderen mooie kleiwerkjes gemaakt. Van bekers tot aan rozen en mooie bakjes. Wat zijn de kinderen creatief! 

 1  2  3  4  5  6  7  »