Home > Nieuws

Kunst bij de Amstel

23 december 2020
De kinderen van Villa de Amstel zijn ontzettend cratief bezig geweest.

De Amstel glittert aan alle kanten

26 november 2020

Wauw! Kijk deze rustgevende glitter potjes eens. Onze nieuwe special valt helemaal in de smaak. Kinderen konden een kleur glitter, kleur water en de versiering op het potje helemaal zelf kiezen. Na het schudden rustig worden en kijken hoe de glitters rustig naar beneden zakken. 

Lieve groet van De Amstel!

Alles proeven bij Villa Newton

24 november 2020

In de afgelopen periode hebben de kinderen, nadat ze een exotisch groente en fruitpakket hebben uitgeprobeerd, inmiddels alweer twee keer een grote hoeveelheid nieuwe, producten van de toko geprobeerd. Alle keren waren ze wild enthousiast en vonden het erg spannend. Zodra ze de doos met toko boodschappen zagen staan, gluurden ze er nieuwsgierig in en renden naar ons toe om te vragen of ze (weer) mee mochten doen met proeven. Soms vonden ze dingen ontzettend smerig bv. producten met dorianfruit erin, en renden ze naar de prullenbak, andere keren vroegen ze juist blij waar we het vandaan hadden. We hadden steeds een voorraad aan zowel hartige als zoete waren om uit te kiezen. Alles werd uitgepakt, er werd aan gesnuffeld, vrijwel alles werd geproefd en daarna aangeraden, - voor de grap aangeboden aan iemand die ze wilden foppen ofwel ten zeerste afgeraden. Het was een groot, spannend en leerzaam avontuur.

De Toverclub in de moestuin

19 november 2020

De altijd creatieve Marie José weet ook in tijden van Corona van de Toverclub weer iets speciaals te maken. Zoveel mogelijk buiten, ook wanneer het een beetje regent, want ook daar zijn oplossingen voor. De kinderen vinden het geweldig! 

Sfeer in huis met Villa de Amstel

09 november 2020

Vrijdag hadden wij op Villa de Amstel studiedag. Dus hebben wij mooie lantaarns gemaakt voor thuis. Omdat helaas Sint Maarten niet door gaat, was dit een mooi alternatief om te knutselen. Zo kan er een nep kaarsje in en wordt het sfeertje thuis nog gezelliger. Wat een prachtige creaties hebben de kinderen weer gemaakt.

Klei miniatuur bij Villa de Amstel

05 november 2020

Op Villa de Amstel zijn wij begonnen met de fimo klei special. De kleinste en leukste variaties worden elke week gemaakt. Vandaag maken zij leuke figuurtjes voor in het poppenhuis.
Leuk hè!?

Herfst op de Toverlantaarn

19 oktober 2020

Herfst op het babyplein. Heerlijk spelen met bladeren. 

Peutergroep bij de Toverlantaarn

23 september 2020
Een kijkje bij de Peutergroep van de Toverlantaarn.
 1  2  3  4  5  6  7  »