Home > Nieuws

Bakken voor KiKa

04 March 2022

Deze week gingen we weer aan de slag in de keuken, maar niet zomaar: we gingen bakken voor KiKa! Samen bakten we speciale dierenkoekjes vol met liefde. En wat ging het snel met de verkoop. Geweldig! Veel dank voor de support.


Voorjaarsactiviteiten op Villa de Amstel

25 February 2022
Tijdens de voorjaarsvakantie zitten de kinderen van Villa de Amstel niet stil! Er stijgen heerlijke geuren op uit de keuken en dat kan maar een ding betekenen: berenlekkere koekjes! En niet alleen de koekjes zijn in dierenthema, een beetje rijst en ze toveren er zo deze panda-sushi's van. Zo gezellig!

Bemoedigende reacties lieve ouders

22 February 2022
De afgelopen tijd was op z'n zachtst gezegd uitdagend, maar gelukkig ontvangen we veel begrip en bemoedigende reacties van lieve ouders. Hoe lief is het kratje fruit met persoonlijk kaartje dat Villa de Amstel heeft gekregen?! Dat geeft ons steun en moed, waarvoor veel dank.


Villa WSV wint Kapla-challenge!

24 January 2022

Vandaag hebben onze kinderen te horen gekregen dat Villa WSV de Kapla-challenge heeft gewonnen! Villa WSV had namelijk het mooiste Kapla-gebouw gemaakt. Vandaag hebben de kinderen de prijzen in ontvangst genomen. Het waren twee spellen: Kapla en Domino Express. Een leuke start voor de kinderen, nu de BSO weer open is na de lockdown!

Corona-update 4 januari

04 January 2022

Goed nieuws voor je kind(eren) en voor jou! Het kabinet heeft besloten dat vanaf maandag 10 januari 2022 de basisscholen en de buitenschoolse opvang weer opengaan. De kinderdagopvang (0-4 jaar) was al open, daar zullen dus geen wijzigingen plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie.

Herfst op Villa WSV

28 October 2021

Wij hebben net herfstvakantie gehad bij Villa WSV en naast dat de kinderen heerlijk hebben zitten smullen van een zelfgemaakte herfstpizza, hebben wij ook die week samen met de kinderen een herfst tafel gemaakt met mooie geschilderde bomen. Zelfs het huisje van Nijntje heeft een plekje gekregen.

Dag van de Voorschool

28 October 2021

Op 13 oktober mochten alle kinderen uit de buurt tussen 1 en 3 jaar met hun ouders een kijkje komen nemen op de voorschool van de Toverlantaarn.

Creatief op Villa WSV

30 September 2021

Of je nu van bouwen met Kapla houdt of je vindt het leuk om iets te knutselen. Er is van alles mogelijk op Villa WSV. Maar als je liever op de bank met een Donald Duck wilt zitten dan kan dat ook uiteraard. Op dit moment zijn wij druk met het thema kunst en cultuur en wordt er gewerkt aan een virtueel theater stuk en worden er mooie creatieve dingen gemaakt. 

 1  2  3  4  5  6  7  »