Home > Nieuws > Zomaar wat vakantieactiviteiten op de BSO

Zomaar wat vakantieactiviteiten op de BSO

05 September 2017

De oudere kinderen van Villa Newton zijn in de zomervakantie met de trein naar Zandvoort geweest. Hier bevindt zich een geweldig leuke "Gamehall" vol vrolijk verlichte kermisattracties en computerspellen waarbij je bv. op een motor kunt zitten, in een auto - of waarbij je op skiërs kunt staan, kunt dansen of touwtjespringen met lichtjes. Een waar feest voor de kinderen!

Na hier heerlijk te hebben gespeeld, is de groep nog even om de hoek gaan uitwaaien op het strand. Het was een topdag.

In de laatste week op donderdag is er fanatiek gekookt door de kinderen. Zij mochten zelf aangeven wat ze graag wilden maken en kwamen ook met gezonde ideeën aan. Zo werd er een heerlijke groentesoep, tomatensoep, krentenbolletjes en perencakes gemaakt. Iedereen kon zelf kiezen waaraan hij meedeed en zo was iedereen ook heel tevreden. Het was een leuke dag ondanks dat de eigenwijze de perencakes niet

allemaal even gaar wilden worden...

De oudere kinderen zijn met z'n allen naar Jeugdland gegaan om daar indrukwekkende, houten bouwwerken te maken. Er werd heel wat afgetimmerd die dag.

Daarnaast mochten de kinderen lekker spelen in de speeltuin of rondneuzen bij de dieren van de kinderboerderij. Gelukkig zat het weer ook mee, hoewel de kinderen van Villa Newton sowieso altijd een uiterst zonnig humeur hebben natuurlijk :-) !!!