Home > Werken > Pedagogisch medewerker verticale groep (27-36 uur)

Pedagogisch medewerker verticale groep (27-36 uur)

Ben jij een zonnige persoonlijkheid met een groot pedagogisch hart? En ben je op zoek naar een leuke locatie, een fijn team en prettige organisatie om in te werken? Voor onze vestiging de Toverlantaarn zijn wij op zoek naar niet één, maar twee enthousiaste pedagogisch medewerkers voor onze verticale groep Pinokkio. Lees gauw verder! 

Wij willen jouw pedagogisch hart, jouw expertise en bovenal jouw liefdevolle enthousiasme. Want jij bent diegene die de kinderen elke dag weer een te gekke en inspirerende dag bezorgt. Die toffe activiteiten bedenkt en uitvoert, die geborgenheid biedt en er is voor de kinderen wanneer zij je nodig hebben. Of dit nu is omdat ze iets leuks met je willen delen, of getroost willen worden. Jij bent er, bij die lach en die traan. Voor de ouders ben jij een fijne gesprekspartner. Toegankelijk, vriendelijk en duidelijk.

Je bent -uiteraard- ook een fijne collega. Sprankelend en sensitief. Iemand die goede, heldere communicatie belangrijk vindt. En veel zonnige energie met zich meebrengt op de werkvloer. 

Wat kun je verwachten van SKW?

Kinderopvang SKW is een stichting zonder winstoogmerk. We zijn maatschappelijk actief en maken de wereld graag een beetje mooier. We ondernemen milieubewust en dragen met liefde ons steentje bij aan een fijn sociaal klimaat. In het prachtige stadsdeel Oost-Watergraafsmeer zijn onze 6 locaties (zowel KDV als BSO) gevestigd. Superhandig te bereiken met het OV. Verder bieden wij je:

  • Een salaris verdeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang (bandbreedte: € 2.155,- tot € 2.935,- bruto per maand, naar rato). 
  • Volledige reiskostenvergoeding vanaf 10 km op basis van het OV of € 0,19 per kilometer als je met de auto reist
  • Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en opleidingen
  • Een 27 tot 36 urige werkweek. 

Afgezien van de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden die we je conform CAO Kinderopvang kunnen bieden, is ons belangrijkste doel om jou een fijne werkplek te bieden. Eén waar veel ruimte is voor gedrevenheid, enthousiasme en creativiteit. Kinderopvang SKW is aan het groeien, op meerdere vlakken. Wij worden heel blij van mensen die met hun tomeloze enthousiasme kunnen bijdragen aan deze groei.