Home > Werken > BSO Coördinator

BSO Coördinator

Ben jij een organisatorische duizendpoot? Die graag met de kinderen op de BSO werkt maar het óók leuk vindt om betrokken te zijn bij de organisatie op de vestiging? Die ervoor zorgt dat de boodschappen besteld zijn, ondersteunt bij de personele planning en aanspreekpunt is voor zowel ouders als collega's? Lees dan snel verder!

Je bent een organisatorisch talent. Een echte kartrekker. Iemand die met enthousiasme en een fijne benadering het BSO-team kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen, samen met de Locatiemanager. Die zorgt dat de locatie zijn materialen op orde heeft, zodat er altijd toffe activiteiten kunnen worden verzorgd. Dat er sprankelende vakantieprogramma's worden bedacht en uitgevoerd. En die de Locatiemanager zonder problemen kan vervangen bij afwezigheid. Je bent niet bang voor de verantwoordelijkheid die bij dit laatste komt kijken (denk aan de personele planning, of het oppakken van een GGD-inspectie: je durft besluiten te nemen), sterker nog, je vindt dat juist een superleuke uitdaging! Voor ouders ben jij het eerste aanspreekpunt. Een goede, fijne gesprekspartner. Servicegericht, maar duidelijk. Vriendelijk en enthousiast.
De combinatie met het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar is helemaal jouw ding. Je houdt van de afwisseling!

Wat kun je verwachten van SKW?

Kinderopvang SKW is een stichting zonder winstoogmerk. We zijn maatschappelijk actief en maken de wereld graag een beetje mooier. We ondernemen milieubewust en dragen met liefde ons steentje bij aan een fijn sociaal klimaat. In het prachtige stadsdeel Oost-Watergraafsmeer zijn onze 6 locaties (zowel KDV als BSO) gevestigd. Superhandig te bereiken met het OV. Verder bieden wij je:

  • Een salaris in schaal 7 van de CAO Kinderopvang. De trede is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
  • 29,5 uur per week, verdeeld over coördinatietaken, TSO en BSO.
  • Volledige reiskostenvergoeding vanaf 10 km op basis van het OV of € 0,19 per kilometer als je met de auto reist
  • 3% eindejaarsuitkering (naar rato)
  • Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en opleidingen

Afgezien van de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden die we je conform CAO Kinderopvang kunnen bieden, is ons belangrijkste doel om jou een fijne werkplek te bieden. Eén waar veel ruimte is voor gedrevenheid, enthousiasme en creativiteit. Kinderopvang SKW is aan het groeien, op meerdere vlakken. Wij worden heel blij van mensen die met hun tomeloze enthousiasme kunnen bijdragen aan deze groei.