Home > Werken > MKC De Amstel

MKC De Amstel

Voor Montessori KindCentrum  de Amstel , hebben wij de mogelijkheid JOU een geweldige werkplek te bieden voor 35 uur verdeeld over 4 dagen, vanaf heden.

 

 

Op Kinderdagverblijf de Amstel werken we volgens de Montessori visie en werken we nauw samen met Montessori school de Amstel.
Wij zoeken jou voor onze babygroep met kinderen in de leeftijd van 0 – 2 jaar.

Wie zoeken we en wat vind je bij ons

Omdat we onze kinderen een leuke en fijne tijd willen geven, vinden we het belangrijk dat je voldoende weet over de ontwikkeling en belevingswereld van kinderen en daar op in kunt spelen. Een opleiding is dus wel een must.

Omdat we met groepen kinderen werken en je met een collega op de groep staat, én omdat we per locatie meerdere groepen hebben, is het voor je aanstaande collega's en voor jezelf prettig als je leuk en opbouwend bent om mee samen te werken. Omdat we dat van al onze mensen vragen, kom je dus in een team waarin mensen zitten die dat ook zijn. Veel lachen, veel creativiteit, maar ook serieuze professionals die trots zijn op hun belangrijke werk.

We gaan er van uit dat als de kinderen er zijn, je graag met ze aan de slag gaat. Daarom hebben we taakuren voor de overige werkzaamheden, waarvan je voor een groot deel zelf bepaalt wanneer het je uitkomt om deze te doen. Voor de schoonmaak hebben we een schoonmaakbedrijf.

Omdat we investeren in onze medewerkers belangrijk vinden, willen we natuurlijk niet dat je al na een jaar weer vertrekt, je krijgt na een jaar daarom een vaste aanstelling. Je krijgt alle mogelijkheden om opleidingen te volgen die je een nog betere professional maken.

Een match met wat je zoekt? Stuur een CV en een korte motivatie naar het hierna genoemde emailadres vertrouwelijk@kinderopvang-skw.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de locatiemanager van de betreffende locatie:
Inge van Geel op ma, woe, do en vrij op tel nr.  06-34085988.

 

.