Home > Werken > MKC De Amstel

MKC De Amstel

Wil je deze zomer ons KDV komen versterken, dan horen we graag van je!
Houd je van kinderen uitdagen om de wereld om hen heen te ontdekken en te leren wat hun eigen mogelijkheden ze hebben hoe klein ze ook zijn.

Wij hebben een vacature van 35 uur voor de groep met kinderen van 0-2 jaar op een Montessori kinderdagverblijf.
Op onze KDV komen de leukste kinderen van Amsterdam. Ze ontdekken de wereld op hun eigen manier, doen dansjes, doen aan speenwerpen en huilen natuurlijk nooit.

Wij zoeken nog mensen die het leuk vinden om met ons mee te werken.

Wie zoeken we

Mensen voor het Kinderdagverblijf die het heerlijk vinden om op de groep te werken met kinderen van 0 tot 2 jaar. Ze lekker te prikkelen om de wereld om hen heen te ontdekken en wat ze eigenlijk al allemaal zelf kunnen.

Wie en wat  vind je bij ons

Omdat we onze kinderen een leuke en fijne tijd om te herinneren willen geven, vinden we het belangrijk dat je geniet van het werken met kinderen.

Heb  je de juiste papieren om bij ons te werken? Mooi dan kun je gelijk aan de slag.

Omdat we met groepen kinderen werken en je met een collega op de groep staat, én omdat we per locatie meerdere groepen hebben, is het voor je aanstaande collega's en voor jezelf prettig als je leuk en opbouwend bent om mee samen te werken. Omdat we dat van al onze mensen vragen, kom je dus ook in een team waarin mensen zitten die dat ook zijn. Veel lachen, veel creativiteit, maar ook serieuze professionals die trots zijn op hun belangrijke werk.

Omdat we er van uit gaan dat je als de kinderen er zijn, ook graag met ze aan de slag gaat, hebben we een ruim aantal taakuren voor de overige werkzaamheden waarvan je zelf bepaalt wanneer het je uitkomt om deze te doen.

Wil je meer weten over ons?
Kijk dan op de website www.kinderopvang-skw.nl

Een match met wat je zoekt?
Stuur een CV en een korte motivatie CV naar: vertrouwelijk@kinderopvang-skw.nl

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de locatiemanager Inge van Geel, 06- 34085988.